Photoshop'ta Resimin Köşelerini Kıvırma İşlemi



1-Resminizin büyüklüğüne göre zemin rengi beyaz olacak şekilde yeni bir sayfa açın.Yeni bir layer oluşturarak içerisine isteğinize göre zemin rengi siyah olacak şekilde bir dikdörtgen çizin.



2-En üste yeni bir layer açarak Pen Tool ile aşağıdaki şekilde ki gibi 2 tane element çizin.Ve üzerine sağ tıklayarak Fill Path komutunu verin ve kırmızı ile doldurun.





3-Şimdi en üstteki layer seçili olacak şekilde Blending Options kısmında aşağıdaki şekildeki gibi efektleri uygulayın.



4-Şimdi Blending Options kımında Color Overlay seçeneğini siyah olarak ayarklayın.Daha sonra Filter -> Blur -> Gaussian Blur komutuyla 5,9 pixel blur uygulayın ve layer'ın opacity değerini %19'a çekin.Oluşturmuş olduğumuz layer'ı zemin in hemen üzerine çekin ve üste yeni bir layer oluşturarak aşağıdaki gibi bir şekil oluşturun.



5-Resminizi açın ve opyalayın.Ve daha sonra çizdiğimiz yeni dikdörgeni seçerek içerisine yapıştırın (SHIFT + CTRL + V).Hepsi bu kadar Sonuç aşağıda...

1 yorum:

  1. merhaba,çok tesekkür ederim çok güzel bir çalışma yapmışınız.
    pen tools layerlarin uzerinde gorunuyor. golgeleri veriyorum. resmi layerin uzerine copy-past yapiyorum uzerinde pen tools un cizgileri gorunuyor.nerde hata yaptim birtürlü bulamadim.yardimci olabilirmisiniz?

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar